#runforcleanlifementalhealth 

Prosjekt Salomon SUT 24 

(det er helt gratis å delta)
insta: #prosjektsalomonsut 

Vi endrer prosjektet vårt litt mot SUT 2024, og åpner opp for alle som har hatt rusproblematikk og/eller har mental uhelse. 

Det blir trening fast én dag i uken, en løpegruppe og en gågruppe, begge er trening, så forvent å bli svett :-)

 Jim fortsetter og Veronika tar steget opp fra deltager til mentor/medhjelper, 

Vi har et sammarbeid med A-larm Region Rogaland 

Mobil Jim: 92243327

Mobil Veronika: 98042383

Mål /mening /samarbeid

Målet vårt er først og fremst at vi skal være en trygg plass å møtes og være aktive/sosiale i naturen, noens mål kan være å kunne bli en del av gjengen til Dale Fjelløpere, og vi håper selvsagt at noen skulle ønske å bli med og enten løpe en av distansene våre i 2024, eller bli med som frivillig.

Vi har fått endel terrengsko fra Salomon Norge  som vi kommer til å låne ut til de som ikke har selv, eller har lyst til å prøve ut før de eventuelt kjøper. Vi kommer til å prøve og  få samlet inn penger/fond/sponsing,(her er vi helt i startfasen) for vi vet av erfaring at det ikke alltid er like lett å prioritere /ha penger til trening/utstyr. Så kjenner du noen som har noe å bidra med, ta kontakt.

Vi samarbeider med A-larm Region Rogaland


Treninger blir lagt ut her fremover:

  • Torsdag 21. september klokken 18.00: Vi løper / går i  Melshei, maps

Lurer du på noe ? Kontakt oss -:)


Prosjekt Salomon SUT 2023

Prosjektet ble opprettet for første gang av Jim i 2022. Salomon Norge stilte opp umiddelbart og støtter deltakerne med det de måtte trenge av utstyr. Stor takk til Joakim og Salomon Norge for dette.

Jim er initiativtaker og har overordnet ansvar og Tor Arne er mentor og medhjelper. Vi starter med to deltakere som har erfart rus og eller mental helse problematikk. Målet er og gjennomføre en, for dem, valgfri distanse på Sandnes Ultratrail. Vi trener sammen fast to dager i uken, en av disse sammen med nybegynnergruppen til Dale Fjelløpere. En dag i måneden har vi i tillegg langtur. I tillegg til dette trener deltakerne på egenhånd etter en plan laget av Tor Arne.

Hovedmålet med prosjektet er og vise at absolutt alle, uansett bakgrunn, kan bli med og oppleve mestring og glede av felleskapet i løpingen. Vi er alle folk!